08 February 2019

Breakfast at Tiffany’s in The Blue Box Cafe

Breakfast At Tiffany's, Manhattan, New York. The Blue Box Cafe

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Al je hele leven gedroomd om eens te ontbijten zoals Audrey Hepburn in de film Breakfast at Tiffany’s? Dat kan nu, want Tiffany’s heeft The Blue Box Cafe geopend. Je hebt er ongetwijfeld al van gehoord. Een prachtig cafe aan hun winkel op Fifth Avenue (727 Fifth Avenue, 4th floor), maar onmogelijk om een reservatie te bemachtigen. Wel daar komt nu verandering in, want met deze tips geniet ook jij van een ontbijt bij Tiffany’s!

Tiffany's Blue Box Cafe

Hoe een reservatie te pakken krijgen?

Dit restaurant is heel erg hip en trendy. Zowel New Yorkers als toeristen willen er maar al te graat brunchen of genieten van de high tea. Je kan maar 30 dagen op voorhand reserveren. Om 9u (New Yorkse tijd) gaan de reservaties open. Het is bijna onmogelijk om snel genoeg te kunnen zijn om op die manier een reservatie te pakken te krijgen. Maar je kan je wel op de wachtlijst zetten. Wacht niet op de email. Wat je moet doen is de Resy app downloaden. Zorg ervoor dat je kredietkaart gegevens zijn ingegeven en dat de app je meldingen stuurt. Klik de melding meteen open, niet treuzelen, meteen bevestigen en je hebt je reservatie!

Breakfast at Tiffany's Blue Box Cafe

Het menu

Bij het ontbijt krijg je natuurlijk een croissant. Daarnaast kan je kiezen uit een bagel met zalm, avocado toast of een buttermilk waffle. Naast het ontbijt kan je hier ook lunchen of kiezen voor een High Tea. Wil je graag je verjaardag hier vieren? Dat kan ook met de ‘Blue Box celebration cake’. Die ziet eruit als het bekende blauwe doosje.

Breakfast at Tiffany's Blue Box Cafe

Wat is er zo speciaal aan The Blue Box Cafe?

Als je echt van lekker eten houdt is dit misschien niet de beste keuze, maar het is vast en zeker een unieke ervaring. Je kan hier ontbijten, lunchen of genieten van een High Tea op een iconische plaats. Je kan je op weg naar het cafe vergapen aan prachtige diamanten juwelen en je even in een filmset wanen.
Als je naast de deur links een kijkje neemt zie je zelfs een brief hangen van niemand minder dan Audrey Hepburn.

Breakfast at Tiffany's Blue Box Cafe

“You could always tell what kind of a person a man thinks you are by the earrings he gives you. I must say, the mind reels.”
Holly Golightly in Breakfast at Tiffany’s

Liefs uit New York,
Ineke

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>