10 May 2019

The best New York City travel essentials: for toddlers

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Als je een hele dag op stap gaan met Marie, hebben we deze travel essentials zeker bij!

Travel essentials: for toddlers

 • Fototoestel (plantoys)
  Zoals typische ouders van deze tijd maken wij graag foto’s van ons kind. Marie wil natuurlijk ook meedoen. Daarom komt zij niet buiten zonder haar fototoestel van plantoys. Hoewel dit volledig uit hout gemaakt is, slaagt ze er toch in op het einde van de dag om door haar foto’s te ‘swipen’.
 • Driehoekige wasco krijtjes en papier
  In de meeste restaurants komt het eten super snel naar je tafel, maar voor het geval dat je even moet wachten komen drie- of zeshoekige wasco krijtjes goed van pas. .
 • Stickers
  Voor oneindig veel uitdeel plezier…
 • Boek
  Op momenten dat Marie wat ongeduldig wordt, zoals bij lange subway ritten lezen we graag een boekje.
 • Vochtige doekjes
 • Waterfles
 • Zonnebril
  Als je een Avenue of een lange Street doorstapt kan de zon soms recht in je ogen schijven voor een hele tijd. Marie heeft dan ook graag haar eigen zonnebril bij de hand.
 • ‘BE NY Family, For kids of all ages’
  Je zou denken, aangezien we dat boek zelf geschreven hebben, we het niet meer hoeven mee te nemen. Maar het helpt uiteraard om sneller aan een tafel te geraken, indien je kan aantonen dat je het restaurant in kwestie in een internationale bestseller hebt vernoemd… 😉
Travel Essentials toddler

Op hele actieve dagen rijdt Marie met haar step rond.

In de zomer kan natuurlijk zonnecrème en een badpak en handdoek niet ontbreken. We komen altijd wel een leuke speeltuin met waterpret tegen.

Liefs uit New York,
Ineke

Travel Essentials toddler

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>