10 December 2016

Boeklancering BeNY 2.0 Van Belg tot New Yorker

BeNY 2.0 Van Belg tot New Yorker

Super fier op mijn man tijdens de boeklancering van BeNY 2.0 Van Belg tot New Yorker. Twee jaar geleden was ik zwanger van Marie en kon ik er niet bij zijn toen het eerste boek BeNY Van toerist tot New Yorker werd voorgesteld. Daarom was het des te specialer om er deze keer wel te kunnen bij zijn, […]

CONTINUE READING

04 December 2016

Most popular food of New York: Avocado Toast

BeNY's favorite avocado toast in New York

Avocado toast is de populairste brunch/lunch bij New Yorkers en dat is zeker terecht. Infatuation heeft zelfs een Instagram account genaamd avocadotoast met meer dan 30 000 volgers! Obsession anyone? Dit zijn mijn toppers van dit moment! Maar het is zeker veilig om eender waar een avocado toast te bestellen. Je bent dan 99% zeker dat het heel lekker […]

CONTINUE READING

27 November 2016

Vijf boeken over New York voor op je verlanglijstje

My favorite books about New York

Op 5 december komt het nieuwe boek van Patrick uit. Aangezien ik vele adresjes mee heb uitgetest kan ik jullie nu al vertellen dat het zeker de moeite waard is! Als echte New York lover moet je uiteraard zeker BeNY ‘Van Toerist tot New Yorker‘ en BeNY 2.0 ‘Van Belg tot New Yorker‘ aan je […]

CONTINUE READING

26 November 2016

About the book: BeNY 2.0 Van Belg tot New Yorker

Ineke Faes - Belgian Blogging Mom in New York

Ben je benieuwd welke Belgische New Yorkers voorkopen in het boek BeNY 2.0 Van Belg tot New Yorker? De komende dagen kan je dat hier op de blog te weten komen! Bekijk hier dan alvast het eerste promo filmpje! Deze Belgian Blogging Mom deelt alvast haar favoriete speelgoedwinkels met jullie in het boek! Liefs uit New […]

CONTINUE READING

20 November 2016

MiMO Blend – Een smoothie op maat

MiMO

MiMO staat voor ‘Make it my own’ en dat is exact wat dit concept inhoudt. Je maakt je eigen smoothie. Het komt er op neer dat je een cup krijgt van 16 ounce of 475 ml. Daar mag je alles aan toevoegen wat je maar wil. Ze hebben keuze uit meer dan 75 ingrediënten, zoals […]

CONTINUE READING

07 November 2016

Coffee Cups of the World

Coffee Cups of the World

Eén van mijn favoriete Instagram accounts is Coffeecupsoftheworld. De fotograaf en kunstenaar Henry Hargreaves verzamelt daar alle to go koffie cups die hij mooi of speciaal vindt. In de maand November kan je ook naar een tentoonstelling daarvan gaan kijken in de ORA Gallery. (51 7th Avenue, New York, NY) Het is een kleine tentoonstelling […]

CONTINUE READING

01 November 2016

Happy Halloween uit New York!

Halloween in New York

In New York wordt Halloween echt door iedereen gevierd! De kinderen gaan er op uit voor trick or treat of we gaan naar een van de vele kleine parades zoals bij ons in Queens. En dan is er ook de grote parade in the Village of een van de vele feestjes. De kostuums die het […]

CONTINUE READING

15 October 2016

The Bowery Boys: Een podcast voor New York Lovers

The Bowery Boys

Als je man een gidsenbedrijf heeft in New York, dan zou het wel eens kunnen dat je veel boeken over New York hebt liggen thuis. En als ik zeg veel, dan bedoel ik VEEL! Maar er zijn natuurlijk ook de documentaires, de magazines en natuurlijk de podcasts. Er is 1 podcast waar ik nu zelf […]

CONTINUE READING

25 September 2016

Mijn favoriete ijsjes van deze zomer

Neuhaus

Vandaag is het maar 20 graden in New York. De eerste dag van de herfst dus. Nog snel even al mijn favoriete ijsjes van deze zomer op een rij voor jullie. Neuhaus Mijn favoriete chocolade en ook mijn favoriet ijsje van deze zomer. De combinatie van framboos, matcha en chocolade is de beste uitvinding ooit! […]

CONTINUE READING

21 September 2016

There’s a new fish in town: Taiyaki

Taiyaki New York City

Het allernieuwste ijsje in New York kan je vinden bij Taiyaki in Chinatown. (119 Bakter Street, New York, NY) Wat is er speciaal aan dit ijsje? Wel het heeft een hoorntje in de vorm van een vis. Sinds deze week zijn ze open. New Yorkers zijn nogal fan van de laatste nieuwe food craze. (Al van […]

CONTINUE READING