06 September 2019

Mijn favoriete NYC coffee shop Instagrammers van dit moment

NYC Coffee shop Instagrammers

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Op Instagram vind je de gekste accounts. Maar de ‘NYC coffee shop Instagrammers’ schieten als paddestoelen uit de grond. NYC coffee shop Instagrammers? Dat is waarschijnlijk geen officiële naam, maar hoe heetten die Instagrammers, die enkel foto’s van coffee shops plaatsen?

Ze schuimen de hele stad af op zoek naar de schattigste coffeeshops, drinken daar coffee en eten daar lekkere taartjes of avocado toast en maken er ondertussen mooie Instagram plaatjes van.
Dat lijkt wel de job van je leven! Al moet ik toegeven dat dit op sommige dagen toch wel een beetje op mijn leven lijkt…

Hoe dan ook, ze maken mijn leven gemakkelijker, want het is bijna onmogelijk om anders op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe plekjes. EN ze zorgen ervoor dat ik af en toe de tijd neem om eens weg te dromen bij een kopje koffie.

NYC coffee shop Instagrammers to follow right now

 

 

 

Wie is je favoriete Instagrammer van dit moment? Laat het zeker weten in de comments! Of tag @inekeinstagram in 1 van hun posts!

Liefs Ineke

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>