26 July 2019

NYC Food Instagram accounts you will love!

NYC food Instagram accounts

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

In New York zijn er ontelbaar veel restaurants. Het is dan ook niet eenvoudig om bij te blijven met de laatste nieuwe food trends. Gelukkig zijn er de food bloggers die ons daarbij helpen met hun blogs en NYC Food Instagram accounts. Er zijn in New York ongeveer evenveel food bloggers/Instagrammers als er restaurants zijn. Die hebben allemaal een eigen stijl en focus. Deze 3 zijn volgens mij echte kenners die je zeker naar de lekkerste plekjes leiden.

NYC Food Instagram accounts to follow right now

Brunchboys

Wie van hamburgers en pizza houdt kan maar beter Brunchboys volgen want Jeremy Jacobowitz weet al de beste adresjes te vinden. Zijn favoriete lunchplek is echter Breads Backery (18 E 16th Street, Manhattan). Dat vertrouwde hij Patrick en mij toe wanneer we hem daar eens tegen het lijf liepen…

FoodbabyNY

Mike Chau en zijn vrouw fotograferen hun drie schattige kinderen met al het lekkerste eten in New York. Ze zijn gek van pizza, Aziatisch gerechten en desserten… Maar vooral de grappige foto’s van Matty, Sammy en Nicky samen met al het eten, zijn een reden om hen te volgen.

Feedyourgirlfriend

Alleen al het concept ‘Feed your girlfriend’ is natuurlijk fantastisch! Want het is uiteraard niet alleen bij de man dat de liefde door de maag gaat. Dat weet Patrick gelukkig maar al te goed…
Als je wil weten wat de laatste nieuwe ‘dessert craze’ is in New York dan moet je bij @feedyourgirlfriend zijn. Ook mijn inspiratie voor ijsjes haal ik vaak bij hen.

Aan ‘crazy desserts‘ natuurlijk nooit een gebrek in New York…

Nog leuke NYC Food Instagram accounts gevonden? Of nog een eet adresje dat er goed uitziet? Tag dan @patrickvanrosendaal, @inekeinstagram of @marieandwe op Instagram! Wij testen het graag voor jullie uit!

Liefs uit New York,
Ineke

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>