Private Tours

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Donec sed odio dui.

Multi-Day Group Experiences

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Maecenas faucibus mollis interdum.

Corporate Travel

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Donec sed odio dui.

Matcha, I love you so matcha!

A perfect matcha

Als je geen koffie wil drinken maar toch hip wil zijn, moet je zeker voor de gemalen groene matcha-thee gaan. Die is al jaren enorm populair in New York. Het is gezonder dan koffie en je zou er langer wakker van blijven. Nu zelfs Patrick fan geworden is, vond ik het wel tijd om jullie een overzicht te geven van onze favoriete adresjes!

Cha Cha Matcha

(373 Broome St. tussen Mott en Mulberry St, Lolita, Manhattan, NY)

Cha komt van het Japanse woord Ocha (thee). Maar behalve matchathee kun je hier ook matchaijsjes en -gebakjes krijgen. Deze hippe matchabar is de favoriete hangout van bloggers en Instagrammers. Het roze en groene interieur zorgt dan ook voor een ideale foto-achtergrond. Volgens Patrick is dit de beste matcha in New York.

Matchabar

(257 W 15th St. Chelsea, Manhattan, NY)
(70 Prince Street SOHO, Manhattan, NY)

Mijn favoriet is dan weer Matchabar. Deze is volgens mij, zonder twijfel de lekkerste matcha van New York! Probeer in de zomer zeker de iced matcha latte. Het voordeel van de locatie in Prince Street is dat het vlak naast het fantastische lunch adresje ‘Dig Inn‘ is gelegen.

Chalait

(299 W Houston St, tussen Greenwich St en Hudson St,Tribeca, Manhattan, NY)

Al een bezoekje gebracht aan Children’s Museum of the Arts? Een echt doe museum dat Marie fantastisch vind. (Gratis op donderdag tussen 16 en 18u). Achter de hoek van dit Museum vind je Chalait. Heerlijk lunchadresje waar ze hun eigen matcha maken.