18 February 2017

Bon Vivant: Luxe taartjes aan de Upper East Side in New York

Bon Vivant Upper East Side

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Na de aanleg van de Second Avenue Subway is de Upper East Side weer hipper dan ooit. Aangezien Patrick en ik daar vroeger woonden heeft deze buurt nog steeds een speciaal plaatsje in mijn hart en ga ik graag eens terug om te kijken of er nieuwe adresje zijn bij gekomen. Zo ontdekte ik Bon Vivant. Als je de beschrijving ‘Luxery Petit Fours & Cakes’ hoort dan moet dat natuurlijk uitgetest worden!

Bon Vivant Upper East Side

Bon Vivant

Bon Vivant (231 East 58th Street, tussen 2nd en 3th Avenue, New York, NY) bevindt zich in een brownstone. Op maar twee blokken van Bloomingdale’s. Ideaal als je zin hebt in iets lekkers na het shoppen.

Ik nam een risico en ging samen met Marie op Valentijn een kijkje nemen. We hadden geluk. Ze hebben maar 4 tafeltjes, maar aangezien ze nog niet zo lang open zijn is er meestal wel plaats om te zitten.

Bon Vivant Upper East Side

Marie at een klein cakeje met lavendel  en ik eentje met rozen. Deze kleine kunstwerkjes zijn erg lekker. Zeker als je van marsepein houdt. Je kan ze ook meenemen in een mooi doosje als cadeau, of voor jezelf natuurijk.
De koffie van Meinl is erg lekker maar ze verkopen ook thee in heel mooie tasjes.
Ze leveren ook overal in Manhattan en jammer genoeg (of misschien gelukkig maar) niet in Queens…

Bon Vivant Upper East Side

Bon Vivant is eigenlijk niet kindvriendelijk, maar niemand geraakte in paniek wanneer Marie van de porseleinen bordjes at en uit een chique tasje dronk. En ook niet wanneer ze alle dozen in de etalage ging bekijken… Integendeel iedereen was super vriendelijk! We kunnen ook niet elke dag thee drinken in het American Girl Cafe natuurlijk.

Ik ben fan van dit verborgen plekje op 58th Street!

Liefs uit New York,
Ineke

Laisser une réponse

XHTML: Tags utilisables: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>