Private Tours

S, M of L: voor iedereen een tour die past.

Multi-Day Experiences

Wil je het absolute maximum uit New York halen? Kies dan voor een van onze multi-day experiences!

Corporate Travel

Incentives, personeelsreizen of ondernemersreizen: Corporate Travel is het allemaal! BE NY organiseert jouw bedrijfsreis op maat.

Patrick's NY Pasen '24

Haal het maximum uit je NY

Deze Paasvakantie naar New York? Mis onze exclusieve 2-daagse Patrick's NY niet! Beleef een unieke ervaring met tal van extra's: een sightpass, metrokaart en een gesigneerd boek. Plus, je geniet van persoonlijke begeleiding door Patrick himself! Ontdek de beste plekjes van de stad op een onvergetelijke wijze. Wil je deze unieke belevenis privé voor een groep vanaf 10 personen? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer details. Een kans die je niet wilt laten liggen!

Max 15 people 2 days April 2024 € 749 Boek nu

Hoogtepunten

2 Halve dagen met Patrick

Ik blijf trouw aan mijn initiële doel: ik wil van jullie echte New Yorkers maken. Ik garandeer dat het een onvergetelijke beleving wordt: zorgeloos, stressvrij en met plaats voor eigen inbreng. Ik leer jullie de stad kennen als geen ander: onder vakkundige begeleiding en met enorm veel plezier zullen jullie de hoogtepunten van New York te zien krijgen.

Extra Boosts

Be more than just a tourist.

Zeker met onze hulp! Ik leer jou het échte hart van New York kennen terwijl we samen de leukste buurten ontdekken. Ik heb tal van advies en shopping tips voor jullie klaar. Daarenboven speelt de dollar in jullie voordeel en kan je hier dus goede deals doen.

3 2 1 klaar? Visa kaart klaar.. en shoppen maar!

BOOST je vakantie

In dit pakket zitten tal van leuke extra's. Naast een wervelwind aan belevenissen zijn er veel verrassingen en bonussen die jullie reis nog aangenamer en prettiger zal maken. Zet je schrap voor een boost aan ervaringen: je zal veel meer te zien krijgen dan je zelf ooit had kunnen plannen!

Dag per dag

Day 1 - FROM TOURIST TO NEW YORKER

Patrick van Rosendaal zorgt voor een warm welkom met een traktatie in de nieuwste Starbucks Reserve, waarvan er maar 6 zijn in de hele wereld. Van het Meatpacking District neemt hij je mee over The Highline naar de Hudson Yards. Samen ontdekken we een nieuwe buurt: dé verborgen parel van New York! We bezichtigen het nieuwe Moynihan treinstation en eindigen bij de coolste foodmarket van de stad: Citizens. Hier trakteert Patrick jou op een heerlijke lunch.

Voor de namiddag hebben we tal van persoonlijke tips en uiteraard blijven we ook steeds beschikbaar via onze Whatsapp hulplijn.

Day 2 - LIVE THE DREAM

New York is geen citytrip maar een wereldreis! Na deze ervaring zullen NOHO, SOHO, Little Italy, China Town en zelfs Downtown Manhattan voor jou geen geheimen meer kennen. Tot slot nemen we je zelfs mee naar Night Court en zetten we je letterlijk tussen de criminelen die de dag voordien opgepakt zijn: een unieke belevenis. Zoals alle dagen is ook hier een vrije namiddag voorzien, die jullie tegemoet gaan boordevol tips.
Onze suggestie voor de namiddag is om via Wall Street en de 9/11 memorial over de Brooklyn Bridge naar Dumbo te wandelen.

Praktische Info

Patrick's NY Pasen '24

Max 15 people 2 days April 2024 € 749

Boek nu

Vraag meer info

Why join us?

Dankzij onze lokale aanwezigheid zorgen we ervoor dat jullie een zorgeloze reis tegemoet gaan en niks hoeven te missen. Tijdens deze trip ontdek je niet alleen New York op zijn allermooist, maar krijg je ook alle nieuwe attracties te zien en word je in no-time omgetoverd tot een echte New Yorker.

Inbegrepen

• 2 halve dagen begeleiding door Patrick van Rosendaal
• Voor vertrek: Live Webinar vanuit NY met Patrick van Rosendaal om al jullie vragen te beantwoorden
• Begeleiding en omkadering van de reis
• Metrotickets
• Hulplijn via Whatsapp groep
• Tal van leuke verrassingen en NY goodies
• De beste tijd van je leven!

Niet inbegrepen

Eten en drinken (behalve enkele traktaties waar expliciet vermeld)
Hotel en vlucht

Faq

Zijn we altijd in groep?

Tijdens de voormiddagen gaan we samen met andere New York lovers de leukste plaatsen ontdekken. Het aangename aan deze trip is juist dat je in de namiddag de vrijheid hebt om de stad te ontdekken op je eigen tempo. Uiteraard staan we je wel nog steeds bij om ook in de namiddag als een local door de stad te kunnen navigeren. (Deze Multiday Experience privé maken kan vanaf 10 personen).

Ik weet niet of georganiseerde groepsreizen iets voor mij zijn. Zijn die van BE NY anders?

Het gezelschap tijdens het reizen maakt het verschil. Een tour met BE NY staat voor een unieke belevenis vol fun, goed gezelschap en entertainment alom! Als lokale experts verzekeren we de beste invulling zodat je enkel en alleen hoeft te genieten. Daarnaast houden we de groep beperkt, zo blijft het extra gezellig!

Is er familie korting mogelijk?

- Kinderen onder de 6 jaar: Gratis.

  • Kinderen van 6 tot 18 jaar: €200 korting, waardoor de prijs uitkomt op €549.

Dit aanbod is speciaal omdat reizen naar New York, vooral in het hoogseizoen, prijzig kan zijn. De beschikbaarheid is beperkt om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven, wat de mogelijkheid voor grotere kortingen beperkt houdt. Zo zorgen we ervoor dat jouw ervaring uniek en onvergetelijk blijft!

Zijn hotel en vlucht inbegrepen?

Nee, hotel en vlucht zijn niet inbegrepen in de prijs. Dit biedt jou enorm veel flexibiliteit omtrent je persoonlijke wensen qua comfort en duur van je verblijf, helemaal aangepast aan jouw eigen budget. Wij bevelen je vrijblijvend onze partners aan voor de beste deals!

Hoe geraak ik van de luchthaven op ons hotel?

Afhankelijk van de luchthaven kom je met de subway (JFK) of de trein (Newark) ook gemakkelijk naar Manhattan. Zeer betrouwbaar, filevrij en de goedkoopste optie. Voor de airtrain vanaf JFK koop je het kaartje pas als je overstapt op Jamaica station, waar je dan ook meteen het plaatsbewijs koopt voor deel twee van je traject.

Is eten en drinken inbegrepen?

Nee, eten en drinken is niet inbegrepen in de prijs. Waarom? Op deze manier kan ieder voor zichzelf kiezen waar ze het liefst een hapje of een drankje nuttigen. Natuurlijk kan je gedurende de hele trip bij ons terecht voor het beste advies en zullen we jou eet- en drinkplekjes aanbevelen naargelang je wensen.

Kan mijn reis terug betaald worden?

Bij onvoorziene omstandigheden, zoals bijvoorbeeld gezondheidsproblemen, betalen wij uiteraard jouw boeking terug enkel transactie kosten en eventuele koersverschil wordt in mindering gebracht. Wij vragen wel om dit zo snel mogelijk te communiceren aangezien wij een klein bedrijf zijn en deze reis heel beperkt is. Zo kunnen we zo snel mogelijk jouw plaats invullen.

Houd er rekening mee dat voor hotel- en vluchtreserveringen die via derden zijn geboekt, de annuleringsvoorwaarden van die aanbieders gelden. Wij raden jullie aan om steeds een reisverzekering af te sluiten. Zo ben je zeker beschermd.

Wil je graag meer te weten komen over dit programma?