02 April 2017

Jack’s Wife Freda: Mijn favoriete restaurant, schreef een fantastisch kookboek!

Jack's Wife Freda - Kookboek

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Wie wil er nu niet een stukje New York mee naar huis nemen na zijn reis? Nu Jack’s Wife Freda een kookboek heeft uitgebracht, kan dat!

Jack's Wife Freda

Jack’s Wife Freda: Het restaurant

Er zijn 2 locaties. 1 in SoHo (224 Lafayette Street, New York, NY tussen Spring en Kenmare Street) en 1 in de West Village (50 Carmine Street, New York, NY tussen Bleecker en Bedford Street) Het enige verschil tussen de 2 is dat ze in SoHO Rosewater Waffles hebben in in de West Village Orange Blossom Pancakes. Mijn favoriet is daardoor de SoHo locatie.

Als je lang moet wachten krijg je misschien wel een watermeloen sapje. Normaal gezien ben ik niet echt fan van wachten op eten (zo New Yorks ben ik nog niet geworden) maar hier maak ik graag een uitzondering.

Al het eten is super lekker en ook nog eens vrij gezond. Er is keuze uit verschillende kindermenu’s en Marie krijgt steeds een beker water en een kleurplaat en stickers. Deze restaurantjes zijn dus zeker ‘approved by Marie’.

Wie de blog al een tijdje volgt weet dat Jack’s Wife Freda 1 van mijn favoriete restaurants is in New York. Hier lees je daar meer over.

Jack's Wife Freda - Kookboek

Jack’s Wife Freda Cookbook: The Launch Party

Als vaste klanten, stadsgids/auteur en blogger waren Patrick en ik uitgenodigd op de launch party en konden dus ook 1 van de eerste (gehandtekende) exemplaren van het nieuwe kookboek te pakken krijgen. Maar dat niet alleen! We konden proeven van de hapjes uit het boek en meemaken hoe een launch party er aan toe gaat in New York. Wel belangrijk, aangezien Patrick dringend moet beginnen plannen aan zijn eigen launch party. Want het eerste boek Be NY Van toerist tot New Yorker komt binnenkort uit in het Engels hier in de Verenigde Staten.

Jack's Wife Freda

Jack’s Wife Freda: Het kookboek

Het restaurant is instafamous. Dat wil zeggen: Bekend op Instagram. (of door Instagram) Al het eten ziet er fantastisch uit en dat is natuurlijk ideaal om te posten op Instagram. Het boek is uiteraard ook prachtig. Er is zelfs een Instagram account speciaal voor het boek.
Mijn favoriete recepten staan er in! Rose Water Waffles en Avocado toast.
Maar ik kan niet wachten om de ‘Lamb and Eggplant Lasagne’ te proberen of de ‘ Flourless Chipotle Chocolate Cake’.

Jack's Wife Freda

Leuke bonus! Als je goed kijkt, kan mij zien in deze vlog van Casey Naistat, die meer dan 2 miljoen views heeft… Zo gaat dat in New York, het ene moment eet je rustig een ‘Rosewater Wafle‘ en het volgende moment ben je uitgenodigd op een launch party samen met Casey Naistat.

Wanneer is je volgende trip naar New York gepland?

Liefs uit New York,
Ineke

Laisser une réponse

XHTML: Tags utilisables: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>