15 March 2019

Kledingwinkels voor vrouwen in New York: Let’s shop!

Kleding voor vrouwen in New York

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Iedereen kent de grote kledingwinkels zoals Macy’s en Bloomingdales. Die winkels zijn heel fijn om naar designerschoenen en handtassen te kijken. Maar dat is daar een heel gezoek om 1 kledingstuk te vinden dat je past.
Het heeft een paar jaar geduurd voor ik mijn favoriete kledingwinkels voor vrouwen in New York gevonden had. Maar nu wil ik ze natuurlijk graag met jullie delen.

Mijn favoriete kledingwinkels voor vrouwen

Toby's Estate Coffee New York City

Club Monaco + Toby’s Estate + Strand Bookstore 

160 5th Ave, Flatiron, Manhattan

Club Monaco verkoopt moderne, tijdloze kledij voor mannen en vrouwen. Ik hou van de hulpvaardigheid van de verkopers. Ik ben zelf niet zo goed in het uitkiezen van kleding. Bij Club Monaco kan ik aan een verkoper vragen om een volledige outfit voor mij uit te zoeken voor een bepaald event of voor alledaagse gelegenheden. Patrick en Marie kunnen rustig wachten in 1 van de grote zetels in de paskamer of terwijl ik
shop bij Club Monaco, kunnen zij snuisteren tussen de prachtige collectie boeken van Strand en dan een koffie drinken bij Toby’s Estate. Deze prachtige winkel heeft het allemaal.
Ook Meghan Markle draagt vaak kledij van bij Club Monaco…

Anthropology

50 Rockefeller Center, Midtown
85 Fifth Avenue, SoHo
195 Broadway, Financial District
75 9th Avenue, Chelsea Market
1230 3th Avenue, Upper East Side

De ene collectie is de andere niet, maar aangezien er zoveel keuze is bij Antropology ga ik toch steeds eens een kijkje nemen. Aan frisse zomerjurkjes en originele truitjes geen gebrek! Ik moet steeds oppassen dat ik me niet laat verleiden door de fijne keukenspulletjes en de juweeltjes.
Wie een feestkleed of zelfs een trouwkleed nodig heeft kan terecht in de Anthropology aan de Upper East Side. Daar hebben ze een winkel samen met BHLDN. Dat is de plek waar ik mijn trouwkleed gekocht heb.

kledingwinkels voor vrouwen in New York

Sézane

254 Elisabeth Street, SoHo

Dit Franse merk heeft mooie jurkjes, zachte wollen truitjes en nog veel meer. Hun winkel is een plezier om binnen te komen. Je wordt verwelkomd met madelijne koekjes, er is een rustig hoekje om even te bekomen van al het shoppen. Sézane ligt vol met kleine hebbedingetjes.

Madewell

96 Gansevoort Street, Chelsea
115 5th Avenue, Union Square
1155 Madison Avenue, Upper East Side
486 Broadway, SoHO

Madewell heeft leuke basics, maar vooral de handtassen en accessoires zijn ook heel leuk. In Madewell Chelsea kan je een handtas gratis laten monogrammen terwijl je wacht. Super mooi en professioneel gedaan. Zo heeft je nieuwe aankoop toch even iets extra. Ik heb ‘The transport tote’. Ideaal als mama in New York om dat je daar van ver alles kan in gooien. Aan 1 van de handvaten hangt een ‘Front door key fob’ waar mijn sleutels en mijn portefeuille aanhangt. Die kan ik dus gemakkelijk opvissen en het beschermt ook tegen diefstal. Ideaal!

Ken jij nog andere leuke kledingwinkels voor vrouwen in New York? Laat het zeker weten in de comments!

Liefs uit New York,
Ineke

Laisser une réponse

XHTML: Tags utilisables: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>