02 September 2018

Beste NY instagram accounts

Mommyshorts mommy blogger NYC

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Hoe weten Patrick en ik altijd de beste/laatste nieuwe/coolste adresjes? Dat is een combinatie van verschillende zaken. Het belangrijkste is onze ‘Urban Safari’. Met andere woorden, rondwandelen door New York tot we nieuwe adresjes spotten en deze dan uittesten. Heel arbeidsintensief, maar ook heel effectief en ons favoriete tijdverdrijf… Daarnaast lezen we de nieuwste boeken over New York, maar ook magazines zoals Time Out NY. Tenslotte zijn er Mommy blogs met bijhorende Instagram Accounts. Door die te volgen ben je snel op de hoogte en kan je ook meteen zien aan de foto’s of iets je aanspreekt…

Wat is een mommy blog?  

Een nanny is belachelijk duur in New York. Je betaalt gemakkelijk 3.000 dollar per maand. Het is dus alleen voor de upperclass weggelegd om een nanny in huis te halen. Het gevolg is dat veel moeders hun job opgeven om thuis bij de kinderen te zijn. Om toch iets te doen te hebben, naast het verversen van luiers en het maken van groentepapjes, beginnen veel vrouwen met een blog.

Onder andere Ilana Wiles, Naomi Davis en Anna Fader zijn mijn superhero blogster moms en uiteraard ook van heel wat andere New Yorkse mama’s.

Ilana Wiles van Mommy Shorts 

@mommyshorts, @insta2yearold, @averageparentproblems

Ilana Wiles werkte in de reclamewereld, maar omdat ze daar lange dagen maakte, was het voor haar onmogelijk om te blijven werken met twee kleine kinderen. Ze maakte van haar blog een fulltime job en is nu een van de invloedrijkste bloggers van New York.
Ik had het geluk haar te ontmoeten op de voorstelling van haar boek: ‘The Mommy Shorts Guide to Remarkably Average Parenting‘. Een hilarisch boek voor alle ouders!

Naomi Davis van Love Taza

@taza

Deze danseres is full time bezig met haar vijf kinderen én de blog die daarover gaat. Daar valt dus altijd van alles te beleven. Als je bang bent voor een saai leven…. Ga voor vijf kinderen, en je zult er nooit meer over klagen.

Anna Fader van Mommy Poppins

@mommypoppins

Elke New Yorkse mama kent de website van Mommy Poppins. Anna Fader weet altijd wat er voor kinderen te beleven is in New York en zelfs in een aantal andere Amerikaanse steden. Aanrader als je weinig inspiratie hebt en toch iets leuks wil doen.

@marieandwe Marie Instagram

En ook nog:

Little kid big city (@littlekidnyc)
Brianne Manz (@strollerinthecity)
Food Baby (@foodbabyny)

Wie maar niet genoeg kan krijgen van Marie, kan haar ook volgen op Instagram. (@marieandwe)

Wat zijn jouw favoriete NY Instagram accounts?

Liefs uit New York,
Ineke

PS. Gebruik zeker de hashtag #BENYFamily voor al je New York foto’s!

Laisser une réponse

XHTML: Tags utilisables: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>