17 May 2019

Hoe ontspant een New Yorker zich? 3 Originele ideeën!

Ontspannen in New York Public Library

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Het leven in een grote stad als New York kan stresserend zijn. Het is niet voor niets dat zoveel New Yorkers aan yoga doen of meelopen met de Marathon. Maar dat zijn natuurlijk niet de enige manieren om te ontspannen in New York. Hieronder vind je een aantal originele ideeën.

Ontspannen in New York

Een boek lezen in de Rose Main Reading Room

New York Public Library
476 5th Ave, ter hoogte van E 41st St, Midtown

Elke New Yorker weet dat je nergens zo goed tot rust komt als met een boek in de bekende Rose Main Reading Room in de New York Public Library bij Bryant Park.

Aire Ancient Baths

Relax in 6 verschillende baden bij Aire Ancient Baths

88 Franklin Street, New York

Aire Ancient baths is een spa die helemaal verlicht is met kaarslicht. Er is een glazen hammam en 6 verschillende baden. Namelijk 2 warme en 2 koude baden, een groot bubbelbad en mijn persoonlijke favoriet een zout water flotarium. Wanneer je dan nog niet volledig ontspannen bent, kan je nog een massage aan je bezoek koppelen.

Ontspannen in NY Kick Axe

Met bijlen werpen bij Kick Axe

622 Degraw Street, Brooklyn

Als het echt even allemaal te veel wordt, kan je ook met bijlen gaan werpen bij Kick Axe in Brooklyn. Reserveer met wat vrienden een ‘range’ voor jezelf, leer van een professional hoe je in de roos kan gooien en laat al je frustraties even los.

Wat is jouw tip om te ontspannen in al deze drukte? Laat het zeker weten in de comments!

Liefs uit New York,
Ineke

PS. Wil jij ook geen seconde missen van New York? Subscribe dan op YouTube voor onze BE NY Minute!

Laisser une réponse

XHTML: Tags utilisables: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>