Private Tours

S, M of L: voor iedereen een tour die past.

Multi-Day Experiences

Wil je het absolute maximum uit New York halen? Kies dan voor een van onze multi-day experiences!

Corporate Travel

Incentives, personeelsreizen of ondernemersreizen: Corporate Travel is het allemaal! BE NY organiseert jouw bedrijfsreis op maat.

Zo loop je nooit meer verloren in NYC

New York is één van de grootste steden ter wereld waar zelfs de meest ervaren New York-reiziger nog wel eens verloren kan lopen. Dankzij onze BENY pro-tips vind je voortaan zonder problemen jouw weg in The Big Apple!

  • De Google Maps-app op je smartphone is de heilige graal. De app toont je waar in de stad je je op dat moment bevindt en hoever alles is. Bij het uitstippelen van je route, kies je jouw favoriete vervoersmiddel uit. Doe je het liefst alles te voet, om zo zoveel mogelijk van de stad in je op te nemen? Google Maps toont jou de beste wandelroute én vertelt je hoelang je er ongeveer over zal doen. Toch meer fan van de New York Subway? Ook hier is Google Maps jouw beste vriend en zal de app jou vertellen welke metro je moet nemen en welk metrostation het dichtste bij jou in de buurt is. Handig toch?!
  • Allemaal goed en wel, die Google Maps app, horen we je denken, maar hoe zit het met Wi-Fi of mobiele data? Ook hier heeft BENY dé oplossing voor jou: de E-simcard is het perfecte antwoord om hoge roamingkosten te vermijden en onbezorgd internet te kunnen gebruiken tijdens je bezoek aan New York. De E-sim is compatibel met de meeste moderne smartphones en is bovendien makkelijk te installeren.
    BENY pro-tip: dankzij de code PATRIC345 krijg je korting op je datapack bij Airalo. Gebruik de code bij de check-out en surf zorgeloos en zonder onverwachte kosten gedurende je hele citytrip!

Wil je meer nieuws over New York? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief!

Vele groeten uit New York,
Patrick
💛

Jouw trip nog onvergetelijker maken?