Private Tours

S, M of L: voor iedereen een tour die past.

Multi-Day Experiences

Wil je het absolute maximum uit New York halen? Kies dan voor een van onze multi-day experiences!

Corporate Travel

Incentives, personeelsreizen of ondernemersreizen: Corporate Travel is het allemaal! BE NY organiseert jouw bedrijfsreis op maat.

Summit

De travel ban is bijna opgeheven. De grenzen gaan terug open en New York is er meer dan klaar voor. Met deze nieuwste attractie brengen ze zowel de New Yorkers als de toeristen met hun hoofd in de wolken. Letterlijk en figuurlijk! Want dit nieuwste observatiedeck geeft je het meest adembenemende uitzicht van de skyline. Wij hadden het geluk om een preview te krijgen en zo kunnen jullie alvast meegenieten, nog voor de opening op 21 oktober 2021.

Welcome

Je kan binnenkomen langs Grand Central Terminal. Zo stap je van het prachtige meer dan 100 jaar oude Beaux-arts gebouw meteen in het spiksplinternieuwe One Vanderbilt binnen. Een razendsnelle lift brengt je naar de 3 bovenste verdiepingen. Summit dankt de naam niet alleen aan de betekenis: 'piek of hoogste punt'. Maar ook de klim die je doet, fysiek en emotioneel doorheen je bezoek. Je valt in ieder geval van de ene verrassing in de andere.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Je komt binnen in een ruimte waar je omringd wordt door spiegels en glas. Het uitzicht op midtown en downtown Manhattan is ongelofelijk. Uiteraard is het leuk om eens op de Empire State Building te staan, maar het is nog veel magischer om deze van zo dichtbij te kunnen bekijken. Maar de reden dat ik graag Summit wou bezoeken is omdat dit het enige observatiedeck is vanwaar je de Chrysler Building echt goed kan zien.
Behalve het prachtige uitzicht, zie je jezelf en anderen oneindig veel keer gereflecteerd. Je hoofd zou van minder gaan spinnen. Geen nood indien er telkens andere bezoekers gereflecteerd worden in je foto. Ze hebben aan alles gedacht en je kan een speciale foto laten maken waar enkel jij in voorkomt.

Levitation

Deze volledig transparante richels zijn ongeveer 2,5 meter breed en laten je volledig boven Madison Avenue zweven. Alleen voor de durvers zou ik zeggen, maar Matteo twijfelde geen moment om hier een fotoshoot te organiseren.

Ascent

Deze volledig glazen lift laat je nog eens 6 meter boven de hoogste verdieping van One Vanderbilt uitstijgen. Zonder twijfel het prachtigste uitzicht over de skyline van New York. Ik raad zeker aan om het ticket te kiezen waarbij dit inbegrepen is.

Came to summit, had a ball!

Matteo vond de hele ervaring fantastisch, maar de ruimte die gevuld was met ballonnen was toch wel zijn favoriet. Het lijkt een beetje of je tussen de wolken zweeft. De zilveren ballonen bewegen zich rustig op en neer en je weet niet waar eerst te kijken.

Je kan je bezoek afsluiten met een drankje. Dit kan op het terras in de hoogste tuin ter wereld. Deze alpine meadow is geïnspireerd door planten die in de alpen groeien. Uiteraard met een prachtige uitzicht over Manhattan.

Bij een bezoek aan New York kan deze ervaring gewoon niet ontbreken...

Jouw trip nog onvergetelijker maken?