08 June 2016

The bagel store

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Een bagel met cream cheese of lox spread is iets typisch voor New York. Maar in ‘The bagel store’ doen ze het net iets anders. Zij verkopen de rainbow bagel, of wat dacht je van een cragel?

‘The bagel store’ is te vinden in Williamsburg. (349 Bedford Ave, Brooklyn, NY) Maar doorheen heel de US kan je de bagels laten bezorgen. Gelukkig maar, want de wachtrij van de populaire winkel is al lang genoeg.

Scot Rossillo is een echte kunstenaar. Hij maakt steeds andere gekleurde bagels met originele namen zoals: ‘Summer rainbow’ of ‘Angry Bird’. Hij maakt ook cragels. Een cragel is een combinatie van een croissant en een bagel.

Als je op Instagram kijkt zie je de verschillende soorten, gekleurde bagels. Niet meteen om honger van te krijgen, maar toch speciaal.

the bagel store

Patrick waagde zich aan een rainbow bagel met cream cheese en ik ging voor de french toast cragel met nutella cream cheese. De rainbow bagel is verrassend zoet. Ik zou aanraden om deze te combineren met een zoete cream cheese, of gewoon zo proberen. Volgens Business Insider  smaakt hij naar magie en eigenlijk moet ik hen gelijk geven. Een cragel is interessant om eens uit te testen, maar geef mij toch maar een echte croissant of een poppy seed bagel…

The rainbow bagel

Dus rainbowbagels… Toch het proberen waard. Al is het maar voor de mooie kleuren…

Liefs uit New York,
Ineke

Une Réponse à “The bagel store”

  1. Wednesday 7 December 2016

    Chris

    Lijkt meer op een kunstwerk dan iets eetbaars, de smaak zou in dit geval het verlengde van het uitzicht moeten zijn…
    Alleen al voor het kleurenpallet zou ik zeker al willen langsgaan, het levert zeker een prachtige blogfoto op zou mijn dochter zeggen.

    Répondre

Laisser une réponse

XHTML: Tags utilisables: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>