13 July 2016

Aire: Ancient Baths

Are Ancient Baths

In New York kan het soms hectisch zijn. Het is af en toe nodig om de drukte te ontlopen en eens even helemaal te ontspannen. Patrick heeft het perfecte plekje gevonden voor mij….
Aire accent baths (88 Franklin Street, New York, NY) is een spa die helemaal verlicht is met kaarslicht. Er is een glazen hammam en 6 verschillende baden. Namelijk 2 warme en 2 koude baden, een groot bubbelbad en mijn persoonlijke favoriet een zout water flotarium. Wanneer je dan nog niet volledig ontspannen bent, kan je nog een massage aan je bezoek koppelen.

Aire

Uiteraard kon ik binnen geen foto’s nemen, naar in dit filmpje kan je zien hoe het er uit ziet.
Ik kan je verzekeren het ziet er precies hetzelfde uit!

Er is mij verteld dat er veel bekende personen geregeld naar Aire komen. Ik zag geen beroemdheden, maar ik was dan ook zeer druk bezig met mij te ontspannen.

Aire

Marie kon een beetje quality time spenderen met Patrick en ik kon deze spa voor jullie uittesten. The perfect arrangement…

Aire

Ik kan je garanderen dat je na een paar uur zo ontspannen bent als nooit tevoren. Ik was dat toch in ieder geval.

Liefs uit New York,
Ineke

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>