Private Tours

S, M of L: voor iedereen een tour die past.

Multi-Day Experiences

Wil je het absolute maximum uit New York halen? Kies dan voor een van onze multi-day experiences!

Corporate Travel

Incentives, personeelsreizen of ondernemersreizen: Corporate Travel is het allemaal! BE NY organiseert jouw bedrijfsreis op maat.

Herfstvakantie

Haal het maximum uit je NY

Kom je ook met de Herfstvakantie naar NY?

Speciaal voor jullie hebben wij dit programma samengesteld waar we het leukste van New York tonen en jou de beste vakantie ervaring garanderen. We bieden jou een 2-daagse injectie van fantastische en zorgeloze ervaringen. We garanderen je dat je veel meer zal zien dan je had kunnen dromen. Onze Herfstvakantie Booster is een échte boost van je vakantie!

Het bijzondere aan deze reis is dat jij volledig zelf bepaalt hoelang je in New York blijft en in welk hotel je overnacht. Voor elk budget is er wat wils. Heb jij nog geen reisagent die voor jou een hotel kan boeken? Wij bevelen graag onze bevriende partners aan. Vanaf 10 personen kan deze meerdaagse ervaring privaat gemaakt worden. Contacteer ons gerust voor meer info.

Max 20 people 2 days October-November 2023 € 699 Boek nu

Hoogtepunten

2 Halve dagen met Patrick

Ik blijf trouw aan mijn initiële doel: ik wil van jullie echte New Yorkers maken. Ik garandeer dat het een onvergetelijke beleving wordt: zorgeloos, stressvrij en met plaats voor eigen inbreng. Ik leer jullie de stad kennen als geen ander: onder vakkundige begeleiding en met enorm veel plezier zullen jullie de hoogtepunten van New York te zien krijgen.

Extra Boosts

Twijfel niet om je vakantie nog specialer te maken met onze optionele extra boosts op maat. Tijdens de pandemie zaten we niet stil en hebben we tal van nieuwigheden ontdekt. Op aanvraag helpen we jou met de reservaties van toprestaurants, een airport pick up en ervaringen zoals een uitgestippelde fietstocht, de fantastische The Climb, een privé helikoptervlucht, ... je kan het zo gek niet bedenken! Contacteer ons gerust voor meer info.

Be more than just a tourist.

Zeker met onze hulp! Ik leer jou het échte hart van New York kennen terwijl we samen de leukste buurten ontdekken. Ik heb tal van advies en shopping tips voor jullie klaar. Daarenboven speelt de dollar in jullie voordeel en kan je hier dus goede deals doen.

3 2 1 klaar? Visa kaart klaar.. en shoppen maar!

BOOST je vakantie

In dit pakket zitten tal van leuke extra's. Naast een wervelwind aan belevenissen zijn er veel verrassingen en bonussen die jullie reis nog aangenamer en prettiger zal maken. Zet je schrap voor een boost aan ervaringen: je zal veel meer te zien krijgen dan je zelf ooit had kunnen plannen!

Dag per dag

Day 1 - FROM TOURIST TO NEW YORKER

Patrick van Rosendaal zorgt voor een warm welkom met een traktatie in de nieuwste Starbucks Reserve, waarvan er maar 6 zijn in de hele wereld. Van het Meatpacking District neemt hij je mee over The Highline naar de Hudson Yards. Samen ontdekken we een nieuwe buurt: dé verborgen parel van New York! We bezichtigen het nieuwe Moynihan treinstation en eindigen bij de coolste foodmarket van de stad: Citizens. Hier trakteert Patrick jou op een heerlijke lunch.

Voor de namiddag hebben we tal van persoonlijke tips en uiteraard blijven we ook steeds beschikbaar via onze Whatsapp hulplijn.

Day 2 - LIVE THE DREAM

New York is geen citytrip maar een wereldreis! Na deze ervaring zullen NOHO, SOHO, Little Italy, China Town en zelfs Downtown Manhattan voor jou geen geheimen meer kennen. Tot slot nemen we je zelfs mee naar Night Court en zetten we je letterlijk tussen de criminelen die de dag voordien opgepakt zijn: een unieke belevenis. Zoals alle dagen is ook hier een vrije namiddag voorzien, die jullie tegemoet gaan boordevol tips.
Onze suggestie voor de namiddag is om via Wall Street en de 9/11 memorial over de Brooklyn Bridge naar Dumbo te wandelen.

Praktische Info

Herfstvakantie

Max 20 people 2 days October-November 2023 € 699

Boek nu

Vraag meer info

Why join us?

Dankzij onze lokale aanwezigheid zorgen we ervoor dat jullie een zorgeloze reis tegemoet gaan en niks hoeven te missen. Tijdens deze trip ontdek je niet alleen New York op zijn allermooist, maar krijg je ook alle nieuwe attracties te zien en word je in no-time omgetoverd tot een echte New Yorker.

Inbegrepen

• 2 halve dagen begeleiding door Patrick van Rosendaal
• Voor vertrek: Live Webinar vanuit NY met Patrick van Rosendaal om al jullie vragen te beantwoorden
• Begeleiding en omkadering van de reis
• Metrotickets
• Hulplijn via Whatsapp groep
• Tal van leuke verrassingen en NY goodies
• De beste tijd van je leven!

Niet inbegrepen

Eten en drinken (behalve enkele traktaties waar expliciet vermeld)
Hotel en vlucht

Faq

Zijn we altijd in groep?

Tijdens de voormiddagen gaan we samen met andere New York lovers de leukste plaatsen ontdekken. Het aangename aan deze trip is juist dat je in de namiddag de vrijheid hebt om de stad te ontdekken op je eigen tempo. Uiteraard staan we je wel nog steeds bij om ook in de namiddag als een local door de stad te kunnen navigeren. (Deze Multiday Experience privé maken kan vanaf 10 personen).

Zijn hotel en vlucht inbegrepen?

Nee, hotel en vlucht zijn niet inbegrepen in de prijs. Dit biedt jou enorm veel flexibiliteit omtrent je persoonlijke wensen qua comfort en duur van je verblijf, helemaal aangepast aan jouw eigen budget. Wij bevelen je vrijblijvend onze partners aan voor de beste deals!

Ik weet niet of georganiseerde groepsreizen iets voor mij zijn. Zijn die van BE NY anders?

Het gezelschap tijdens het reizen maakt het verschil. Een tour met BE NY staat voor een unieke belevenis vol fun, goed gezelschap en entertainment alom! Als lokale experts verzekeren we de beste invulling zodat je enkel en alleen hoeft te genieten. Daarnaast houden we de groep beperkt, zo blijft het extra gezellig!

Hoe geraak ik van de luchthaven op ons hotel?

Afhankelijk van de luchthaven kom je met de subway (JFK) of de trein (Newark) ook gemakkelijk naar Manhattan. Zeer betrouwbaar, filevrij en de goedkoopste optie. Voor de airtrain vanaf JFK koop je het kaartje pas als je overstapt op Jamaica station, waar je dan ook meteen het plaatsbewijs koopt voor deel twee van je traject.

Kan mijn reis terug betaald worden?

Bij onvoorziene omstandigheden, zoals bijvoorbeeld gezondheidsproblemen, betalen wij uiteraard jouw boeking terug enkel transactie kosten en eventuele koersverschil wordt in mindering gebracht. Wij vragen wel om dit zo snel mogelijk te communiceren aangezien wij een klein bedrijf zijn en deze reis heel beperkt is. Zo kunnen we zo snel mogelijk jouw plaats invullen.

Houd er rekening mee dat voor hotel- en vluchtreserveringen die via derden zijn geboekt, de annuleringsvoorwaarden van die aanbieders gelden. Wij raden jullie aan om steeds een reisverzekering af te sluiten. Zo ben je zeker beschermd.

Is eten en drinken inbegrepen?

Nee, eten en drinken is niet inbegrepen in de prijs. Waarom? Op deze manier kan ieder voor zichzelf kiezen waar ze het liefst een hapje of een drankje nuttigen. Natuurlijk kan je gedurende de hele trip bij ons terecht voor het beste advies en zullen we jou eet- en drinkplekjes aanbevelen naargelang je wensen.

Wil je graag meer te weten komen over dit programma?