Private Tours

S, M of L: voor iedereen een tour die past.

Multi-Day Experiences

Wil je het absolute maximum uit New York halen? Kies dan voor een van onze multi-day experiences!

Corporate Travel

Incentives, personeelsreizen of ondernemersreizen: Corporate Travel is het allemaal! BE NY organiseert jouw bedrijfsreis op maat.

Winter Booster

Yes, we mogen weer!

De wachttijd is voorbij en we kunnen eindelijk (terug) naar New York! Speciaal voor jullie hebben wij dit programma samengesteld waar we het leukste van New York tonen en jou de beste vakantie ervaring garanderen.

Het afgelopen anderhalf jaar zijn we niet uit New York weggegaan en hebben we speciaal voor jullie voortdurend onze ogen en oren opengehouden. We bleven op zoek gaan naar de leukste attracties zodat jullie als aller eerste de meest unieke ervaringen kunnen beleven. Deze reis is uniek omdat jullie insidertips en advies krijgen door een local die daarenboven nog eens jullie taal spreekt. Dit maakt reizen met BE NY zo uitzonderlijk.

Het bijzondere aan deze reis is dat jij volledig zelf bepaalt hoelang je in New York blijft en in welk hotel je overnacht. Voor elk budget is er wat wils. Heb jij nog geen reisagent die voor jou een hotel kan boeken? Wij bevelen graag onze bevriende partners aan. Vanaf 10 personen kan deze meerdaagse ervaring privaat gemaakt worden. Contacteer ons gerust voor meer info.

Max 20 people 4 days December 2021 (23/12-26/12) of (03/01 -06/01) € 999 Boek nu

Hoogtepunten

The Summit: New in New York

Ontdek als allereerste de meest besproken nieuwe attractie in New York. Neem selfies om heel België jaloers te maken en word deel van "the talk of the town".

Wees gerust: dit is slechts één van de vele attracties! We hebben nog tal van leuke verrassingen voor jullie in petto.

Be more than just a tourist

Zeker met onze hulp! Ik leer jou het échte hart van New York kennen terwijl we samen de leukste buurten ontdekken. Ik heb tal van advies en shopping tips voor jullie klaar. Daarenboven speelt de dollar in jullie voordeel en kan je hier dus goede deals doen.

3 2 1 klaar? Visa kaart klaar.. en shoppen maar!

Leuke gifts en verrassingen

In dit pakket zitten tal van leuke extra's. Naast een wervelwind aan belevenissen zijn er veel verrassingen en bonussen die jullie reis nog aangenamer en prettiger zal maken.

4 halve dagen met Patrick

Ik blijf trouw aan mijn initiële doel: ik wil van jullie echte New Yorkers maken. Ik garandeer dat het een onvergetelijke beleving wordt: zorgeloos, stressvrij en met plaats voor eigen inbreng. Ik leer jullie de stad kennen als geen ander: onder vakkundige begeleiding en met enorm veel plezier zullen jullie de hoogtepunten van New York te zien krijgen.

Dag per dag

Dag 1 - From tourist to New Yorker

Patrick van Rosendaal zorgt voor een warm welkom en neemt je mee doorheen Midtown Manhattan. Hij toont je plekjes die zowel de ervaren New Yorker als de New York Noobie zullen verbazen. Van Times Square naar Grand Central tot plekjes die enkel de locals kennen. In de namiddag ben je vrij om op eigen houtje de stad te ontdekken. Geen paniek: we hebben tal van persoonlijke tips voor jou en uiteraard blijven we ook steeds beschikbaar via onze Whatsapp hulplijn.

Dag 2 - Live the dream

New York is geen citytrip maar een wereldreis! Na deze ervaring zullen NOHO, SOHO, Little Italy, China Town en zelfs Downtown Manhattan voor jou geen geheimen meer kennen. Tot slot nemen we je zelfs mee naar Night Court en zetten we je letterlijk tussen de criminelen die de dag voordien opgepakt zijn: een unieke belevenis!

Dag 3 - Be the first

Little Island is de nieuwste attractie van de stad die je als eerste gaat kunnen ontdekken. Samen met Patrick verken je o.a. The Meatpacking District en The Highline. Hier ervaar je niet alleen de natuur maar maak je ook een prachtige wandeling omringd door uitzonderlijke architectuur. Eindigen doen we in de nieuwste hotspot, namelijk The Hudson Yards en zijn kebab van 250.000.000$, of beter bekend als The Vessel. Zoals alle dagen is ook hier een vrije namiddag voorzien, die jullie tegemoet gaan boordevol tips!

Dag 4 - The sky is the limit

Samen ontdekken we Central Park, de groene long van Manhattan die een schat aan parels en onontdekte plekken herbergt. Verder neem ik je mee naar Fifth Avenue waar je versteld zal staan van de prachtige versieringen in de winkeletalages, gevolgd door een bezoek aan Rockefeller Center. We eindigen op de coolste, nieuwe attractie van New York: The Summit. Zo sluiten we onze Multiday Experience in stijl én op zijn hoogste punt af!

Praktische Info

Winter Booster

Max 20 people 4 days December 2021 (23/12-26/12) of (03/01 -06/01) € 999

Boek nu

Vraag meer info

Why join us?

Dankzij onze lokale aanwezigheid zorgen we ervoor dat jullie een zorgeloze reis tegemoet gaan en niks hoeven te missen. Tijdens deze trip ontdek je niet alleen New York op zijn allermooist, maar krijg je ook alle nieuwe attracties te zien en word je in no-time omgetoverd tot een echte kerstman... uuuuhh ik bedoel New Yorker.

Inbegrepen

 • 4 halve dagen begeleiding door Patrick van Rosendaal
 • Gratis Helikoptervlucht ter waarde van 199 Euro (voor de eerste 10 inschrijvingen)
 • Voor vertrek: Live Webinar vanuit NY met Patrick van Rosendaal om al jullie vragen te beantwoorden
 • Begeleiding en volledige omkadering van de reis
 • Metrotickets
 • Hulplijn via Whatsapp groep
 • Personalized luggage tag
 • Tal van leuke verrassingen en NY goodies
 • Mini-guide met insider tips
 • De beste tijd van je leven!

Niet inbegrepen

 • Eten en drinken
 • Hotel en vlucht

Faq

Is eten en drinken inbegrepen?

Nee, eten en drinken is niet inbegrepen in de prijs. Waarom? Op deze manier kan ieder voor zichzelf kiezen waar ze het liefst een hapje of een drankje nuttigen. Natuurlijk kan je gedurende de hele trip bij ons terecht voor het beste advies en zullen we jou eet- en drinkplekjes aanbevelen naargelang je wensen.

Zijn we altijd in groep?

Tijdens de voormiddagen gaan we samen met andere New York lovers de leukste plaatsen ontdekken. Het aangename aan deze trip is juist dat je in de namiddag de vrijheid hebt om de stad te ontdekken op je eigen tempo. Uiteraard staan we je wel nog steeds bij om ook in de namiddag als een local door de stad te kunnen navigeren. (Deze Multiday Experience privé maken kan vanaf 10 personen).

Zijn hotel en vlucht inbegrepen?

Nee, hotel en vlucht zijn niet inbegrepen in de prijs. Dit biedt jou enorm veel flexibiliteit omtrent je persoonlijke wensen qua comfort en duur van je verblijf, helemaal aangepast aan jouw eigen budget. Wij bevelen je vrijblijvend onze partners aan voor de beste deals!

Ik weet niet of georganiseerde groepsreizen iets voor mij zijn. Zijn die van BE NY anders?

Het gezelschap tijdens het reizen maakt het verschil. Een tour met BE NY staat voor een unieke belevenis vol fun, goed gezelschap en entertainment alom! Als lokale experts verzekeren we de beste invulling zodat je enkel en alleen hoeft te genieten. Daarnaast houden we de groep beperkt, zo blijft het extra gezellig!

Hoe geraak ik van de luchthaven op ons hotel?

Afhankelijk van de luchthaven kom je met de subway (JFK) of de trein (Newark) ook gemakkelijk naar Manhattan. Zeer betrouwbaar, filevrij en de goedkoopste optie. Voor de airtrain vanaf JFK koop je het kaartje pas als je overstapt op Jamaica station, waar je dan ook meteen het plaatsbewijs koopt voor deel twee van je traject.

Kan mijn reis terugbetaald worden?

Bij onvoorziene omstandigheden, zoals bijvoorbeeld gezondheidsproblemen, betalen wij uiteraard jouw boeking volledig terug. Wij vragen enkel om dit zo snel mogelijk te communiceren aangezien wij een klein bedrijf zijn en deze reis heel beperkt is. Zo kunnen we zo snel mogelijk jouw plaats invullen.

Houd er rekening mee dat voor hotel- en vluchtreserveringen die via derden zijn geboekt, de annuleringsvoorwaarden van die aanbieders gelden. Wij raden jullie aan om steeds een reisverzekering af te sluiten. Zo ben je zeker beschermd.

Wil je graag meer te weten komen over dit programma?