Private Tours

S, M of L: voor iedereen een tour die past.

Multi-Day Experiences

Wil je het absolute maximum uit New York halen? Kies dan voor een van onze multi-day experiences!

Corporate Travel

Incentives, personeelsreizen of ondernemersreizen: Corporate Travel is het allemaal! BE NY organiseert jouw bedrijfsreis op maat.

Pasen

Haal het maximum uit je NY

Overweldigd door de keuzes in NYC? Laat dat maar aan mij over! Met 15 jaar ervaring en meer dan 50.000 Belgen begeleid, weet ik precies hoe ik jullie reis onvergetelijk maak. In twee halve dagen laat ik je kennismaken met mijn favoriete New York. Dit met àlle toeters en bellen: activiteiten, een heerlijke lunch en verrukkelijke extra's. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken, ik regel alles. We houden de groep bewust intiem om er alles uit te halen samen en voldoende tijd te hebben om ook persoonlijke verzoekjes in te willigen.

Klaar voor de reis van jullie leven? Met BE NY hebben jullie niet alleen een gids, maar een vriend in New York. I got your back!

Max 20 people 2 days April 2024 € 749 Boek nu

Hoogtepunten

2 Halve dagen met Patrick

Ik blijf trouw aan mijn initiële doel: ik wil van jullie echte New Yorkers maken. Ik garandeer dat het een onvergetelijke beleving wordt: zorgeloos, stressvrij en met plaats voor eigen inbreng. Ik leer jullie de stad kennen als geen ander: onder vakkundige begeleiding en met enorm veel plezier zullen jullie de hoogtepunten van New York te zien krijgen.

Complete ontzorging

Je stapt in deze experience en je hoeft je nergens zorgen over te maken. We hebben een webinar voor je vertrek zodat ik naast ons programma ook nog de juiste tips en tricks kan geven om van jullie reis een onvergetelijke trip te maken.

Onze tweedaagse experience is er ook eentje van de complete ontzorging. Alles is inbegrepen: je metrotrickets, een New York Sightseeing Pass voor drie activiteiten en ik neem je zelfs mee voor een lunch!

All you have to do is enjoy!

Inclusief boek The Bucketlist en whatsapp support tijdens je verblijf

Mensen die al mee gingen op een experience zullen het beamen: I got your back. Wat er ook is, je kan me altijd bereiken. Maar ook met mijn vierde boek The Bucketlist kies jij de leukste plekjes uit om de beste spots van New York te ontdekken. Dit boek ontvang je al voor je vertrek, zodat jij al kan wegdromen.

Haal het beste uit je vakantie

In dit pakket zitten tal van leuke extra's. Naast een wervelwind aan belevenissen zijn er veel verrassingen en bonussen die jullie reis nog aangenamer en prettiger zal maken. Zet je schrap voor een boost aan ervaringen: je zal veel meer te zien krijgen dan je zelf ooit had kunnen plannen!

Dag per dag

Day 1 - FROM TOURIST TO NEW YORKER

Patrick van Rosendaal zorgt voor een warm welkom met een traktatie in de nieuwste Starbucks Reserve, waarvan er maar 6 zijn in de hele wereld. Van het Meatpacking District neemt hij je mee over The Highline naar de Hudson Yards. Samen ontdekken we een nieuwe buurt waar niemand over spreekt sist: dé verborgen parel van New York! We bezichtigen Time Square en eindigen in Grand Central Terminal, de ideale plek voor een fantastische lunch.

Voor de namiddag hebben we tal van persoonlijke tips en uiteraard blijven we ook steeds beschikbaar via onze Whatsapp hulplijn.

Day 2 - LIVE THE DREAM

New York is geen citytrip maar een wereldreis! Na deze ervaring zullen NOHO, SOHO, Little Italy, China Town en zelfs Downtown Manhattan voor jou geen geheimen meer kennen. Tot slot nemen we je zelfs mee naar Night Court en zetten we je letterlijk tussen de criminelen die de dag voordien opgepakt zijn: een unieke belevenis. Zoals alle dagen is ook hier een vrije namiddag voorzien, die jullie tegemoet gaan boordevol tips.
Onze suggestie voor de namiddag is om via Wall Street en de 9/11 memorial over de Brooklyn Bridge naar Dumbo te wandelen.

Praktische Info

Pasen

Max 20 people 2 days April 2024 € 749

Boek nu

Vraag meer info

Why join us?

Dankzij onze lokale aanwezigheid zorgen we ervoor dat jullie een zorgeloze reis tegemoet gaan en niks hoeven te missen. Tijdens deze trip ontdek je niet alleen New York op zijn allermooist, maar krijg je ook alle nieuwe attracties te zien en word je in no-time omgetoverd tot een echte New Yorker.

Inbegrepen

• 2 halve dagen begeleiding door Patrick van Rosendaal
• Voor vertrek: Live Webinar vanuit NY met Patrick van Rosendaal om al jullie vragen te beantwoorden
• Begeleiding en omkadering van de reis
• Metrotickets
• New York City Pass voor 3 activiteiten
• 1 lunch
• Per gezin 1 "The Bucketlist" boek
• BENY verrassingspakket voor vertrek
• Hulplijn via Whatsapp groep
• Tal van leuke verrassingen
• De beste tijd van je leven!

Niet inbegrepen

Eten en drinken (behalve enkele traktaties waar expliciet vermeld)
Hotel en vlucht

Faq

Zijn we altijd in groep?

Tijdens de voormiddagen gaan we samen met andere New York lovers de leukste plaatsen ontdekken. Het aangename aan deze trip is juist dat je in de namiddag de vrijheid hebt om de stad te ontdekken op je eigen tempo. Uiteraard staan we je wel nog steeds bij om ook in de namiddag als een local door de stad te kunnen navigeren. (Deze Multiday Experience privé maken kan vanaf 10 personen).

Is er een familiekorting mogelijk?

Uiteraard! Met zelf 2 kinderen weet ik dat reizen naar NY niet goedkoop is vandaar;

- Kinderen onder de 6 jaar: Gratis.
- Kinderen onder de 12 jaar: €379
-Kinderen van 6 tot 18 jaar: €100 korting, waardoor de prijs uitkomt op €649.

Dit aanbod is speciaal voor families omdat reizen naar New York, vooral in het hoogseizoen, prijzig kan zijn. De beschikbaarheid is beperkt om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven, wat de mogelijkheid voor grotere kortingen beperkt houdt. Zo zorgen we ervoor dat jouw ervaring uniek en onvergetelijk blijft!

Zijn hotel en vlucht inbegrepen?

Nee, hotel en vlucht zijn niet inbegrepen in de prijs. Dit biedt jou enorm veel flexibiliteit omtrent je persoonlijke wensen qua comfort en duur van je verblijf, helemaal aangepast aan jouw eigen budget. Wij bevelen je vrijblijvend onze partners aan voor de beste deals!

Ik weet niet of georganiseerde groepsreizen iets voor mij zijn. Zijn die van BE NY anders?

Het gezelschap tijdens het reizen maakt het verschil. Een tour met BE NY staat voor een unieke belevenis vol fun, goed gezelschap en entertainment alom! Als lokale experts verzekeren we de beste invulling zodat je enkel en alleen hoeft te genieten. Daarnaast houden we de groep beperkt, zo blijft het extra gezellig!

Hoe geraak ik van de luchthaven op ons hotel?

Afhankelijk van de luchthaven kom je met de subway (JFK) of de trein (Newark) ook gemakkelijk naar Manhattan. Zeer betrouwbaar, filevrij en de goedkoopste optie. Voor de airtrain vanaf JFK koop je het kaartje pas als je overstapt op Jamaica station, waar je dan ook meteen het plaatsbewijs koopt voor deel twee van je traject.

Is eten en drinken inbegrepen?

Het is een experience die je volledig ontzorgt. Je krijgt dus een drankje bij onthaal, enkele verrassingsversnaperingen en op dag één een lunch.

Wil je ondertussen toch nog een extra? Dan is dit niet inbegrepen. Op dag twee is er geen lunch voorzien.

Natuurlijk kan je gedurende de hele trip bij ons terecht voor het beste advies en zullen we jou eet- en drinkplekjes aanbevelen naargelang je wensen.

Kan mijn reis terug betaald worden?

Bij onvoorziene omstandigheden, zoals bijvoorbeeld gezondheidsproblemen, betalen wij uiteraard jouw boeking terug enkel transactie kosten en eventuele koersverschil wordt in mindering gebracht. Wij vragen wel om dit zo snel mogelijk te communiceren aangezien wij een klein bedrijf zijn en deze reis heel beperkt is. Zo kunnen we zo snel mogelijk jouw plaats invullen.

Houd er rekening mee dat voor hotel- en vluchtreserveringen die via derden zijn geboekt, de annuleringsvoorwaarden van die aanbieders gelden. Wij raden jullie aan om steeds een reisverzekering af te sluiten. Zo ben je zeker beschermd.

WAAR WACHT JE NOG OP?