09 September 2018

Geniet van de rust met deze ‘Koffie’ hack’s voor kinderen!

Koffie Hack's for kids in New York City

Wil je rustig genieten van een verse, heerlijk geurende koffie, maar de kinderen ook hun ‘koffie’ gunnen? Met deze koffie hack’s kan het allemaal in New York!

Koffie Hack's for kids in New York City

‘Koffie’ hack’s op een rijtje

The babyccino

Deze koffieloze variant is meestal niet op het menu terug te vinden maar de meeste insiders kennen hem wel. The babycchino is opgeschuimde melk, zoals bij een cappuccino. Meestal maken ze die niet te warm omdat het voor een baby of een peuter is. Al kan het geen kwaad om het nog even te vragen.

Steamed milk

Vraag gestoomde melk en doe er zelf een beetje cacaopoeder over. Ziet er heel fancy uit en zonder suiker is het nog verantwoord ook. Dit is Maries lievelingsdrankje.

Chocolate milk on ice

Ga je liever voor een echte chocolademelk? Vraag er dan ijs bij, anders is het veel te warm.

Koffie Hack's for kids in New York City

Chocolate milk split in 2 cups
Met twee kinderen op stap? Vraag dan één chocolademelk verdeeld over twee ‘cups’. Deze kun je dan zelf nog aanvullen met melk. Op deze manier heb je er twee voor de prijs van één en is de chocolademelk niet te warm.

Milk with a little chocolate syrup
Deze chocolademelk is minder zoet dan de gewone.

Thee met ijs

Vraag om een paar ijsblokjes in de thee te doen. Zo verbrand je je tong niet en hoef je niet te lang te wachten tot je (kind) de thee kan drinken.

Cough drop bij Starbucks

Bijna alle baristas bij Starbucks zullen dit grog-achtige (alcoholvrije) drankje kennen. In de koude wintermaanden kan het echt helpen bij een pijnlijke keel. Het is gemaakt met de Emperors Cloud groene thee gemengd met Jade Citrus Mint thee en extra honing.

Koffie Hack's for kids in New York City

Waar kan je de lekkerste koffie in New York vinden? In deze blogpost kan je terugvinden wat mijn favorieten zijn. Patrick zweert bij een kopje koffie van Devoción, zoals je kan zien in deze BE NY Minute.

Liefs uit New York,
Ineke

PS. Nog meer tips nodig om New York te bezoeken met kinderen? Bestel dan alvast ons nieuwste boek: ‘BE NY Family, For kids of all ages!’

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>