10 July 2016

Great Northern Food Hall

Great Northern Food Hall

Food trucks hebben afgedaan, food courts zijn nu the way to go in New York.
In Grand Central Terminal in de Vanderbilt Hall kan je vanaf nu de Great Northern Food Hall vinden. Ze hebben een huurcontract voor 10 jaar en zijn vastberaden om ons te laten kennis maken met al het lekkers uit Scandinavië.

Great Northern Food Hall

Zoals je ziet op de foto’s ziet alles er heerlijk uit en het smaakt waarschijnlijk heerlijk ook!
De inrichting is erg mooi, Scandinavisch natuurlijk, maar het past ook erg goed in het prachtige Grand Central Terminal. Het speciale is dat de Food Hall binnen 10 jaar kan verdwijnen zonder sporen achter te laten.

Great Northern Food Hall

De echte foodies kennen waarschijnlijk Claus Meyer, de man achter dit hele project. Hier kan je zien hoe hij smörrebröd maakt.

Great Northern Food Hall

Je kan koffie, patisserie, sapjes en nog veel meer kopen. Er is ook een restaurant met bediening. Maar vergeet zeker de Great Northern Deli niet te bezoeken waar ze Danish Dogs verkopen. Zelf ben ik niet echt fan van hot dogs, maar deze zien er wel lekker uit…

Great Northern Food Hall

Grand Central Terminal heeft veel verborgen plekjes en activiteiten. Nu is er nog eentje bij dat je zeker moet bezoeken!

Liefs uit New York,
Ineke

PS. Wanneer je op de ‘Come as a traveler , go as a New Yorker‘ toer bent, dan zal je gids je zeker de weg wijzen in de richting van de Great Northern Food Hall!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>