Group Travel

Kom je in groep naar New York? Dan werkt BE NY een gepast totaalprogramma voor je uit. En in de Big Apple is geen verzoek te gek. Met je collega’s een Tai Chi sessie volgen in Central Park? No problem! Liever met de wielerclub alle bruggen van New York trotseren? Yes, you can! Of wat dacht je van een avondje uit per limousine? You got it! Teambuilding events, business incentives, studentenreizen, .. alles wordt zorgvuldig op maat gemaakt.

Referentiecase

UNIZO

BE NY  had de eer gedurende een week een groep van 40 CEO’s te mogen verwelkomen en begeleiden op een volledig van A tot Z verzorgd programma.

Er werd gezorgd voor een evenwichtige mix van interessante zakelijke ontmoetingen en opportuniteiten, afgewisseld met de nodige ontspanning. Concreet verzorgde BE NY  ontmoetingen met de Belgische Consul, Flanders House, FIT, BelCham en Belgische ondernemers in New York, alsook groepsactiviteiten zoals joggen in Central Park, helikoptervluchten, een boottocht en een busrondleiding door de stad. Uiteraard werd ook alle transport, verblijf en restaurantbezoeken zorgvuldig uitgekiend en voorbereid.

Referentiecase

Schwarzkopf

BE NY mocht een grote groep haarspecialisten van Schwarzkopf meenemen op avontuur in New York.

Deze vrolijke bende bezocht workshops van stijlguru’s, gingen op verkenning in Central Park, kregen een cruise rond Manhattan en fantastische vergezichten vanop Top Of The Rock. Er werd ook gezellig ontbeten in het swingende Ellen Stardust en uiteraard kon een stevige portie shoppen niet ontbreken. BE NY zorgt altijd voor een perfecte mix van professionele activiteiten en ontspanningsmomenten.

Word partner!

Contacteer ons en ontdek onze speciale voorwaarden.

Contacteer ons