27 June 2016

Lady M: Mille Crêpes

Lady M verkoopt met de hand gemaakte taarten en ze zijn bekend om de Mille Crêpes. Een taart gemaakt uit duizend pannenkoeken. Misschien geen duizend, maar toch in ieder geval heel veel…

Lady M

De taarten zijn vrij prijzig, maar als je dit filmpje bekijkt, dan begrijp je waarom. De pannenkoeken worden allemaal met de hand gestapeld tot er een prachtige taart verschijnt.

Je moet uiteraard snel een keuze maken als je de winkel binnenstapt dus je kan hier al eens kiezen. ‘Checkers’ is erg lekker, maar ik zou toch kiezen voor de ‘Green Tea Mille Crêpes’.

Lady M

De originele winkel is aan de Upper East Side. (41 East 78th Street, New York,NY) Maar er zijn ondertussen 5 locaties in New York, waaronder er 1 onlangs opende in The NoMad Hotel. In de zomer zou ik zeker de locatie aan Bryant Park aanraden. (36 West 40th Street, New York, NY) Dan kan je een stukje taart halen en dit rustig opeten in het park.

Liefs uit New York,
Ineke

PS. Indien je de toer ‘Come as a traveler, go as a New Yorker‘ meedoet, vraag dan zeker aan je gids om aan te wijzen waar je Lady M kan vinden.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>