25 September 2016

Mijn favoriete ijsjes van deze zomer

Neuhaus

Vandaag is het maar 20 graden in New York. De eerste dag van de herfst dus. Nog snel even al mijn favoriete ijsjes van deze zomer op een rij voor jullie.

Neuhaus
Mijn favoriete chocolade en ook mijn favoriet ijsje van deze zomer. De combinatie van framboos, matcha en chocolade is de beste uitvinding ooit! Een terechte eerste plaats, maar natuurlijk ook een beetje bevooroordeeld als Belg uiteraard…
(500 Madison Avenue, New York, NY)

Magnum

Magnum 
Op de tweede plaats staat natuurlijk het magnum ijsje dat je zelf kon samenstellen… Jammer genoeg is deze pop-up store gesloten en moeten we terug double caramel eten zonder extra toppings. Ook niet slecht natuurlijk.

-321 ice cream shop

-321 ice cream shop
Super lekker en zo leuk om te zien dat ze het ijs maken waar je bijstaat! -321 ice cream shop heeft steeds langere wachtrijen en mensen komen speciaal naar Williamsburg om dit te kunnen proeven.
(288 Grand Street, Brooklyn, NY.)

Morgenstern

Morgenstern
Het bekende zwarte ijsje was toch ook wel heel lekker. Enkel het wachten is minder leuk…
(2 Irvington Sreet, New York, NY)

Taiyaki New York City

Taiyaki
Het allernieuwste ijsje! Dat zal waarschijnlijk volgende zomer ook nog wel populair zijn. Wie wil er nu niet zo een schattig visje opeten?
(119 Bakter Street, New York, NY)

IMG_1554

Eggloo
Zeker niet het lekkerste, maar wel het populairste op Instagram in de zomer van 2016. Dus die mocht niet ontbreken in dit lijstje. Je kan een topping laten inbakken in het koekje en dan nog ongelimiteerd toppings toevoegen, maar ik had natuurlijk weer last van bestelstress door de lange rijen en koos enkel voor M&M’s en chocoladesaus.
(60 Mulberry St, New York, NY)

Ice cream in New York

Mister Softee 
In België was ik geen fan van soft ijs, maar in New York is dat zeker het proberen waard! Alleen voor de chocolate sprinkles zou ik dit ijsje eten…

Indian Summer mag meteen komen, want er zijn een aantal ijsjes die ik graag nog eens eet voor de winter begint.

Liefs uit New York,
Ineke

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>