03 March 2019

Pride Parade in New York: Get ready to party!

Pride Parade New York

New Yorkers houden van een feestje. De New York Pride Parade is een echt feest. Dit jaar doen ze er nog een schepje bovenop. Om de 50e verjaardag van de Stonewall uprising te vieren komt Worldpride voor het eerst in 20 jaar naar New York.

 Pride Parade New York City

LGBTQ adresjes om niet te missen

Drag Brunch bij Lips

227 East 56th Street, Manhattan

Al meer dan 20 jaar lang draait dit evenement mee! De organisatoren commercialiseerde als eerst de drag brunch, waardoor het een echt succes werd! Hoor de diva’s van “Lips” de best Broadway show tunes zingen. Hopelijk ben je net geen avocado toast aan het eten als een Queen de mop van je leven verteld!

Kunst in het: Leslie-Lohman Museum

26 Wooster Street, Manhattan

Genoemd naar de oprichters Charles W. Leslie & J. Frederic Lohman, is dit het ENIGE kunstmuseum ter wereld geheel gewijd aan de kunst van de LGBTQ+ gemeenschap. Het museum heeft zijn roots gevonden in 1969 toen Leslie & Lohman hun eerste “Gay Exhibit” hielden in SoHo.

Een drankje bij: The Monster Bar

80 Grove Street, Manhattan

Een echt QUEER bar voor iedereen! Je kan hier befaamde iconen zoals Lady Bunny en bekende Drag Queens van RuPaul’s Drag Race terugvinden of gewoon meezingen in de bar tijdens de piano avonden! Voor ieder dus wat wils, waardoor The Monster ook élke avond bruist!

Party bij: House of Yes

2 Wyckoff Avenue, Brooklyn

Weird. Wild. Wonderful. Zo omschrijft de club zichzelf die de laatste jaren ontpopte als beste Brooklyn holebi club! Elke week organiseren ze verschillende parties met telkens een ander thema! Kom zeker in het correcte kostuum, anders kom je er niet binnen!

Holy Harlem toer met BE NY

Naar New York met Connections en BE NY

Voor World Pride in New York doet BE NY samen met Connections een speciale actie. Je kan op citytrip vanaf 1499 euro.

Inbegrepen:

  • Rechtstreekse vlucht: Brussel – New York (heen en terug)
  • Transfers
  • Exclusieve Studio 54 night
  • 6 overnachtigen
  • 23 kg bagage
  • Pride Walk met BE NY

Deze wandeling is speciaal uitgewerkt door Will, gids en acteur in NYC en fier lid van de LGBTQ+ community..  Je leert het bruisende New York kennen, over de historische Stonewall Riots (1969) maar ook over de huidige LGBT-community, gaybourhoods in NYC, enz.
Op de route trek je o.a. langs bekende bars zoals The Monster en The Stonewall Inn, passeer je de Highline en The Standard Hotel met de exclusieve Boom Boom Room en eindig je aan het legendarische Washington Square Park. Je kan tijdens deze toer uiteraard ook al je vragen kwijt over het NYC gaylife in daytime en nightime.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar info@beny.be

Boek snel online of in 1 van de Connections travelshops!

Ervaar zelf de Pride Parade in New York

Loop jij mee in de parade? Of moedig jij je vrienden aan vanop de zijlijn?

Alvast een Happy pride!

Liefs uit New York,
Ineke

PS. Wil jij ook geen seconde missen van New York? Subscribe dan op YouTube op onze BE NY Minute.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>