Private Tours

S, M of L: voor iedereen een tour die past.

Multi-Day Experiences

Wil je het absolute maximum uit New York halen? Kies dan voor een van onze multi-day experiences!

Corporate Travel

Incentives, personeelsreizen of ondernemersreizen: Corporate Travel is het allemaal! BE NY organiseert jouw bedrijfsreis op maat.

De NY subway uitgelegd

Hoe de NY subway gebruiken

Hierbij heb ik alvast enkele extra tips voor je klaar;

 1. Betaalopties: Tegenwoordig kun je gemakkelijk betalen met je creditcard dankzij het OMNY-systeem. Je tikt gewoon je kaart of mobiele telefoon bij de lezer en je bent klaar om te gaan. Super handig!
 2. Tarieven: Het tarief voor een enkele rit is nu $2.90. Dit maakt de metro een betaalbare optie om de stad te verkennen.
 3. Metrokaart Kopen: Als alternatief kun je nog steeds een MetroCard kopen bij de automaten op de stations, die zowel herlaadbare als wegwerpopties bieden.
 4. De Kaart Lezen: Elke metrolijn heeft een eigen kleur en letter of nummer. Check altijd de richting waarin je reist. De metrokaart kan in het begin wat ingewikkeld lijken, maar je krijgt het snel onder de knie.
 5. Apps voor Routeplanning: Gebruik apps zoals Google Maps of de MTA-app voor real-time informatie over dienstregelingen en eventuele storingen.
  Spitsuren Vermijden: De metro kan erg druk zijn tijdens de spits (7-9 uur 's ochtends en 17-19 uur 's avonds). Probeer deze tijden te vermijden als je een comfortabelere reis wilt.
 6. Veiligheid: Blijf alert en houd je bezittingen in de gaten, vooral tijdens late reizen.
  Regels Respecteren: Eet of drink niet in de metro en blokkeer de doorgang niet met grote voorwerpen.
 7. Verkenning: Elke metrolijn biedt een uniek perspectief op NYC. Het is een fantastische manier om de stad te verkennen.

Vergeet niet mijn Instagram-pagina te checken voor meer specifieke tips en leuke video's over de New Yorkse metro. Ik zie je graag in New York voor een geweldige ervaring! 🚇✨🍎🗽

instagram.com/patrickvanrosendaal